duminică , mai 19 2024
Home / Casa si Gradina / Mobila Hol Brasov

Mobila Hol Brasov

Ce trebuie sa stiu cand aleg mobila hol Brasov?

Misiunea de a alege mobila hol Brasov pare simpla la prima vedere. Cu siguranta insa, este extrem de important sa procedati corect atunci cand amenajati aceasta incapere a locuintei.

Totusi, sa nu uitam ca holul este acea incapere a locuintei in care intrati prima data cand ajungeti acasa. Holul este incaperea din locuinta cu care intra in contact pentru prima data persoanele care va viziteaza.

Luand in considerare toate aceste detalii, este firesc sa doriti ca aceasta incapere a locuintei sa arate cat mai primitor. In continuare puteti descoperi mai multe idei despre cum puteti proiecta un hol modern.

Asadar, daca pana acum nu ati stiut ce obiecte de mobilier sa cautati pentru aceasta incapere a locuintei, merita cu adevarat sa cititi pana la final. Veti descoperi informatii interesante care va vor ajuta sa va proiectati holul.

1. Luati in considerare viata de zi cu zi cand alegeti mobila hol Brasov

In mod evident, este foarte important sa tineti cont de stilul de viata de zi cu zi, cand alegeti mobilierul pentru hol. Ce obiecte sau articole vestimentare folositi de obicei?

Mobila Hol BrasovDaca va place sa purtati geaca, esarfa sau aveti nevoie de un loc in care sa va tineti umbrela, cheie sau sa agatati alte obiecte, un cuier este necesar pe hol. Daca are si spatiu de depozitare ideal pentru a va pastra incaltamintea, ati facut o alegere inspirata.

De asemenea, daca va place sa va uitati mereu in oglinda inainte de a iesi din casa, aveti nevoie de o oglinda. Exista obiecte de mobilier pentru hol care au oglinda (cuierul poate fi un bun exemplu).

Sau, va puteti orienta spre diverse oglinzi, de diferite marimi, care pot fi amplasate pe hol. Acestea nu au doar rolul practic, ci pot avea si rol strategic. Le puteti amplasa cu scopul de a crea iluzia unui spatiu mai mare.

2. Spatiu fix pentru obiecte

Cand alegeti mobila hol Brasov, planificati suficient spatiu de depozitare pentru toata lumea din casa. Obiectele de care aveti nevoie pe hol au un loc fix. Un corp de mobilier precum un cuier poate fi suficient de util pentru depozitarea tuturor lucrurilor pe care doriti sa le pastrati pe hol.

Cu toate acestea, evitati crearea iluziei ca holul este dezordonat si aglomerat daca alegeti un astfel de obiect de mobilier. De asemenea, si alte obiecte de mobilier precum o comoda, un suport de pantofi inalt, un dulap cu sertar ar putea fi potrivite pe hol.

Un cuier care este prevazut cu arlige individuale pentru haine, un suport pentru chei si multe altele, isi poate gasi de asemenea locul cu usurinta pe holul casei dumneavoastra.

3. Nu uitati de iluminat

Atunci cand va proiectati holul, nu doar mobila hol Brasov necesita atentie. Sa nu uitati de iluminat. De obicei nu exista fereastra pe hol. Iluminatul potrivit este cu atat mai important atunci cand proiectati un hol. Doua lampi de tavan merita adesea pe holurile lungi.

Pe langa plafoniera, puteti instala si alte surse de lumina: de exemplu o lampa de perete langa oglinda sau o lampa de masa pe comoda.

4. Nu exagerati cu mobilierul

Totodata, cand va ganditi la ce mobila hol Brasov doriti sa alegeti, sa nu exagerati. Pe de o parte, dupa cum am mentionat deja, este nevoie de suficient spatiu de depozitare pe hol.

Pe de alta parte, nu ar trebui sa supraincarcati aceasta incapere a locuintei cu multe obiecte de mobilier. Dat fiind faptul ca nu are o suprafata foarte mare, holul pare repede prea aglomerat cu jachete, pantofi si genti atarnate.

Asadar, este esential sa alegeti doar obiectele de mobilier de care aveti nevoie, si sa optati pentru un sistem adecvat de iluminat. In plus, exista diverse obiecte de decor sau plante verzi, tablouri sau alte elemente care ar putea oferi un plus valoare holului.

Check Also

Termopan Brasov

Termopan Brasov

Este o idee inteleapta sa aleg ferestre cu geamuri termopan Brasov? Cea mai buna alegere …

Close