vineri , iulie 19 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Care sunt curiozitatile cu privire la epilare definitiva laser Brasov?

Exista din ce in ce mai multe persoane care se orienteaza spre epilare definitiva laser Brasov in aceasta perioada.

Este evident faptul ca toate aceste persoane, sunt deranjate de prezenta firelor de par pe anumite zone ale corpului. Cel mai probabil, se orienteaza spre epilarea definitiva cu laser dupa ce au incercat mai multe metode de eliminare ale parului, dar fara succes.

In randurile urmatoare vom discuta despre aceasta metoda de eliminare a parului cu laser. Veti afla care sunt cele mai mari curiozitati ale celor care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament corporal.

Epilare definitiva laser Brasov: Scurta prezentare a procedurii

Epilarea definitiva cu laser reprezinta la momentul actual, cea mai eficienta si moderna metoda de eliminare a firelor de par.

Aceasta procedura non invaziva consta in utilizarea laserului pentru a distruge foliculii de par, astfel incat sa nu mai creasca firele de par pe viitor. Mai exact, razele laserului vor fi absorbite de par, iar apoi vor genera caldura care va distruge foliculii de par.

Care sunt riscurile?

Multe persoane care si-ar dori epilare definitiva laser Brasov, sunt curioase cu privire la riscuri. Puteti face un tratament de indepartare a parului cu laser fara teama deoarece nu exista timp de recuperare. Laserele nu indeparteaza pielea, deci exista riscuri foarte mici.

Epilare Definitiva Laser BrasovIn plus, nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste durerea. In comparatie cu alternativele precum epilarea cu ceara sau utilizarea epilatorului, nu veti simti durere.

Chiar si cei mai sensibili la durere, pot simti in cel mai rau caz o usoara senzatie de disconfort, dar nu durere. In plus, pentru persoanele cu pielea sensibila si care nu sunt rezistenti la durere, exista solutii. Exista creme de amortire care pot fi folosite pentru a face experienta mai confortabila.

Cate tratamente sunt necesare?

De obicei, sunt necesare sase pana la opt sedinte de epilare definitiva laser pentru a obtine o zona completa lipsita de par. Dar numarul sedintelor difera de la caz la caz. De exemplu, exista anumite persoane care au nevoie doar de patru tratamente, mai ales daca zona epilata este mica.

Atunci cand este epilata o zona care are suprafata mai mare, atunci pot fi necesare si 10 sedinte. Depinde totul foarte mult de doi factori importanti, si anume de nuanta pielii si de culoarea parului.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru epilare cu laser?

Inainte de a efectua procedura de epilare definitiva laser Brasov, ar trebui sa consultati medicul pentru a va asigura ca sunteti un candidat bun pentru tratament.

Trebuie sa limitati epilarea cu ceara, utilizarea epilatorului si electroliza timp de sase saptamani inainte de tratament. Laserul vizeaza radacinile parului, care sunt indepartate temporar atunci cand sunt epilate sau smulse.

In ceea ce priveste recuperarea, pentru o zi sau doua dupa tratament, pielea dvs. va arata si se va simti ca arsa de soare. Cremele hidratante si compresele reci pot ajuta.

In luna urmatoare, parul tratat va cadea. Asigurati-va ca purtati protectie solara pentru luna urmatoare pentru a preveni schimbarile temporare de culoare ale pielii.

Merita procedura din punct de vedere financiar?

Aceasta procedura este foarte avantajoasa din punct de vedere financiar. Este adevarat ca platiti pentru epilare definitiva laser Brasov mai multe sedinte.

La fel de adevarat insa este faptul ca rezultatele sunt vizibile chiar si dupa mai bine de un deceniu, daca respectati sedintele de intretinere (una sau doua sedinte pe an).

In toti acesti ani nu mai este nevoie sa cumparati aparate de ras, epilatoare si baterii pentru acestea, creme pentru epilare, benzi depilatoare. Economiile pe care le veti face, sunt mult mai mari decat costul final al epilarii cu laser.

Deci, cu siguranta din punct de vedere financiar, merita sa urmati un astfel de tratament de eliminare a firelor de par.

Check Also

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

De ce opteaza antreprenorii pentru sisteme de supraveghere video Brasov? Pentru foarte multi antreprenori, folosirea …

Close