joi , februarie 22 2024
Home / Sanatate / Protetica si Estetica Dentara Brasov

Protetica si Estetica Dentara Brasov

Ce solutii au pentru pacienti specialistii in protetica si estetica dentara Brasov?

Pacientii care trec pragul specialistilor in protetica si estetica dentara Brasov, isi doresc sa primeasca solutiile cele mai bune din partea specialistilor.

Acest lucru este firesc dat fiind faptul ca persoanele care au dintii lipsa merg la acesti specialisti sau persoanele cu dintii deteriorati.

Acesti specialisti vin in ajutorul pacientilor cu diverse solutii, precum diverse tipuri de proteze dentare. Acestea sunt deosebit de utile pentru ca nu doar ca le ofera posibilitatea de a avea din nou dinti, ci acestia vor arata precum dintii naturali.

Astfel, pacientii vor putea sa zambeasca fara probleme. Mai multe detalii cu privire la acest subiect insa, aflati in randurile care urmeaza.

Protezele folosite de specialistii in protetica si estetica dentara Brasov

O proteza dentara este un aparat dentar care inlocuieste un dinte lipsa sau acopera defectele dentare. Aceste aparate dentare oferite de Protetica si Estetica Dentara Brasov, includ implanturi, coroane, punti, proteze dentare si fatete, iar unele dintre ele pot fi detasabile sau fixate definitiv in gura.

Protetica si Estetica Dentara BrasovDaca credeti ca ati putea beneficia de o proteza, medicul dentist sau protezistul va poate explica cea mai eficienta optiune pentru nevoile dumneavoastra dentare.

Gama de proteze dentare poate parea coplesitoare, dar este usor sa diferentiati fiecare tip de proteza dupa ce le cunoasteti si aflati ce rol are fiecare. Despre acestea vom discuta in randurile care urmeaza.

1. Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt implantate in osul maxilarului pentru a actiona precum radacina unui dinte. Implanturile dentare pot inlocui un dinte sau mai multi dinti, si arata precum dintii naturali si functioneaza precum acestia.

Pentru ca toata lucrarea sa fie finalizata insa, este nevoie sa treaca mai multe luni, astfel incat implantul sa se integreze in os.

2. Coroane dentare

Coroanele acopera un singur dinte deteriorat sau fac parte dintr-o punte, unde coroanele sunt plasate pe fiecare parte a unuia sau mai multor dinti falsi.

3. Proteza dentara

Protezele dentare sunt partiale si inlocuiesc cativa dinti falsi sau pot fi complete si inlocuiesc randurile de dinti falsi.

4. Fatete dentare

Fatetele sunt cochilii subtiri care acopera dintii decolorati sau ciobiti pentru a le imbunatati aspectul.

Cum se fac protezele dentare?

V-ati intrebat vreodata cum sunt facute protezele folosite de catre specialistii in protetica si estetica dentara Brasov? Pentru a face o proteza dentara, medicul dentist va efectua o evaluare amanuntita a dintilor si a cavitatii bucale si va efectua radiografii dentare ale dintilor implicati pentru proteza dentara.

Acest lucru permite stomatologului dumneavoastra sa ofere o proteza care va sustine dintii ramasi, va permite sa mancati si sa vorbiti in mod normal si sa arate grozav.

In pasul urmator, medicul stomatolog ia de obicei o amprenta a dintilor existenti, cerandu-va sa muscati o matrita. Apoi trimit matrita la laboratorul dentar, acolo unde protezele dentare pot fi realizate dintr-o gama larga de materiale, inclusiv portelan, rasina compozita, acril si zirconiu.

De asemenea…

Dupa ce dispozitivul este realizat, procedura de plasare depinde de proteza dentara pe care o primiti. Pentru a monta implanturi, medicul dentist trebuie sa introduca chirurgical un dispozitiv de fixare (stalp) din titan in os, apoi trebuie sa asteptati cateva luni inainte de a pune proteza pentru a va asigura ca implantul este plasat si fixat corect in os.

Daca primiti o coroana, o punte sau fatete, medicul dentist poate indeparta sau grava o parte din suprafata dintelui pentru a o pregati pentru proteza. Protezele dentare trebuie verificate pentru a se asigura ca se potrivesc perfect si confortabil in gura.

Protezele dentare pot ajuta pacientii sa se simta mai increzatori prin inlocuirea dintilor lipsa sau facand dintii decolorati sau deteriorati sa arate mai atractiv. Daca credeti ca o proteza ar putea fi solutia pentru problema dvs. dentara, treceti pe la cabinetul unui specialist in protetica si estetica dentara Brasov. In cadrul intalnirii veti putea discuta despre optiunile dvs. pentru a inlocui dintii lipsa, si de ce nu, de optiunile pentru a putea sa zambiti din nou.

Check Also

Dezinfectant Saloane

Dezinfectant Saloane

Ce trebuie sa stiu cand folosesc un dezinfectant saloane In zilele noastre, intelegerea diferentei dintre …

Close