joi , februarie 22 2024
Home / Imobiliare / Apartamente Sanpetru Brasov

Apartamente Sanpetru Brasov

Avantaje si dezavantaje pentru apartamente Sanpetru Brasov la parter

Cele mai importante achizitii pe care le fac brasovenii sunt fara doar si poate, cele mai noi apartamente Sanpetru Brasov la parter.

Se spune ca nu exista achizitie mai importanta pe care oamenii o pot face intr-o viata decat locuinta. Este firesc oarecum acest lucru in conditiile in care o casa sau un apartament reprezinta pana la urma caminul familiei.

Cand au de ales o locuinta, multe persoane se orienteaza spre apartamentele de la etajele intermediare. Se spune despre acestea ca au cele mai multe avantaje. Sunt mult mai apreciate decat cele de la ultimul etaj sau decat apartamentele de la parter.

Apartamente Sanpetru BrasovExista insa si persoane care aleg sa isi indrepte atentia spre apartamentele de la parter. Ba chiar mai mult, ulterior se si felicita pentru alegerea facuta tinand cont de avantajele avute. Despre aceste avantaje vom discuta in continuare.

Avantaje apartamente Sanpetru Brasov la parter

In momentul in care discutam despre apartamentele de la parter, exista foarte multe avantaje care pot fi aduse in discutie. Va facem cunoscute cateva dintre acestea chiar acum.

1. Preturi reduse

In comparatie cu apartamentele de la etajele intermediare, apartamentele de la parter au preturile reduse. Este asadar firesc ca persoanele care isi doresc o locuinta sa se orienteze spre apartamentele de la parter care pot fi mai ieftine cu pana la 20% comparativ cu cele de la etajele intermediare.

Multi cumparatori aleg aceste apartamente deoarece astfel le raman suficienti bani pentru a-si utila la cele mai inalte standarde locuintele.

2. Temperatura din apartament este optima

Deoarece apartamentele de la parter sunt izolate natural de sol si protejate de etajele de mai sus, ele mentin o temperatura interioara constanta pe tot parcursul anului, fara a fi nevoie de incalzire sau racire suplimentara.

Acest lucru face ca proprietatile de la parter sa consume mai putin energie, deoarece raman calde iarna si racoroase vara.

3. Acces usor si rapid afara

Daca stati la parter, aveti acces mai usor la spatiile exterioare ale apartamentului dumneavoastra. De fapt, in unele ansambluri, apartamentele de la parter au o gradina care, desi este considerata comunala, practic este folosita in principal de proprietarii de la parter.

Deci, in timp ce etajele de mai sus pot avea un balcon, parterul are de obicei propriul spatiu privat in aer liber, ceea ce il face ideal pentru familiile cu copii mici si/sau animale de companie.

4. Nu exista scari de urcat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale locuirii intr-un apartament la parter este ca nu trebuie sa folositi nici scari si nici liftul pentru a ajunge la usa apartamentului.

Este, de asemenea casa ideala pentru cei care au bebelusi sau copii mici care sunt purtati in carucior, persoane in varsta si persoane cu probleme de mobilitate. Si bineinteles, nu trebuie sa urcati scarile cu saci cu alimente si articole grele.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele apartamentelor de la parter. Pot fi aduse in discutie insa si cateva dezavantaje. Va facem cunoscute unele dintre ele in urmatoarele randuri.

Dezavantajele apartamentelor de la parter

Cand vine vorba despre apartamente Sanpetru Brasov la parter, oamenii se pot gandi si la diverse dezavantaje. De exemplu, zgomotul de afara se aude mai tare la parter decat la etajele superioare ale blocului.

Praful se depune mai usor in locuintele de la parter decat de la etajele superioare. Am mai putea mentiona aici si faptul ca daca parterul nu este inaltat, exista o oarecare lipsa de intimitate.

Cu toate acestea insa, avantajele sunt mult mai importante si mai numeroase. Tocmai din acest motiv, multe persoane achizitioneaza aceste apartamente.

Check Also

Ansamblu Rezidential Brasov

Ansamblu Rezidential Brasov

Este dificil sa aleg o locuinta intr-un ansamblu rezidential Brasov? Alegerea unei locuinte intr-un ansamblu …

Close